Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade en far som någonstans älskade mej innan hans alkoholism tog över.När jag sedan blev äldre hittade vi tillbaks och mitt lilla barn fick revange.


Såg du mej nån gång?

Jag föddes då fanns det nog en längtan efter mej,innan dom visste
att mitt kön blev fel.
Jag rusade fram för att du skulle se mej,min idol,du stolte far.
Dina ögon andades besvikelse,jag skulle ju rädda av det som mellan mamma och dej fanns kvar.
Fångad i en känsla av att vara någon annan, men ändå aldrig nå fram.
Jag hopade från träd, svor som en borstbindare,mekade som en hel karl,men såg du mej någon gång,nej!
Du älskade nog mej på ditt konstiga vis,när du behövde någon som lyssnade på ditt fylleprat.
Då fanns jag där,kysste din fot för att bevisa min kärlek,sen somnade du och kärleken dog.
Alla gånger då jag letade dej,skuld och skam,för det var ju min skyldighet att upprätt hålla livet för dej,nu när jag var så jävla dum och bli fel.
Jag var bara ett barn,blev ändå så gammal över en natt.
Du dog och överlevde,plötsligt såg du mej och vi blev ett.
Jag var som ett litet barn igen,du tog min hand och det kändes som äntligen kärleken vann!




Fri vers av birgitha
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-24 00:56



Bookmark and Share


  Manal
en bra text som har en fin innebörd, men dua kan göra upplägget mycket bättre.
De skulel bli bättre och få bättre flyt
2008-02-24

    eva m h
Ett vackert slut på \"sagan\"!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha