Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tillåtelse från honkudrottningen ;) Kanske inte en äkta honku, men det är väl bara att tuta å köra?


Kör glädje - Honku



Nyförälskad man
styr bil hoppfullt mot mö - last
från RFSU




Bunden vers (Haiku) av Mickey Blue Eyes
Läst 875 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-30 12:54



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Haha...himla skojig honku!
2008-01-24

  RS
Hehee!

Härlig text!

Lycka till!
2008-01-20

    Erika H
Härligt!

Gillar dessa honkus. Jajamen... tuta och kör!

Den här är läcker!
2008-01-01

  Jer
Kör försiktigt!
Halkvarningstext på
KLICK tuben:

Slippery when wet!
2007-12-30

    ej medlem längre
Visst tusan är denna äkta honku!! hehe
stavelserna stämmer och knorr finns det!:)))
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes