Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som inte längre finns med oss i livet, lämnar mer än vad man ibland tänker på.....


Förutom sorgen

 

Förutom sorg
saknad och
förtvivlad
längtan
när
min
älskade dog

finns det ett mikroliv

hans relationer
hans tillhörigheter
hans privata tankar
dagböcker foton litteratur

att förhålla sig till
att göra något bra av

Hans liv tog inte
slut när han
dragit sitt

sista

a n d e t a g




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 14:51



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
ja det är ju så det är -
vackra rader hörru -
2007-12-30

  charlotte hedendahl
Hylla hans liv och er kärlek! Vackert och kärleksfullt skrivet,min vän!
2007-12-30

  Ezmeralda VIP
Så sant, så sant.
Minnen både i stort och smått är av sådant
värde för oss som blir kvar i livet.
De som levt har alla satt sina spår på något vis som vi kan glädjas åt.
Kram
*Gott Nytt År!*
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP