Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behovslista

Jag behöver en dyrk,

för att komma in i ditt hermetiskt tillslutna.

Jag behöver en varmluftspistol,

för att kunna tina upp din iskalla skepnad.

Jag behöver en tolk,

ty du talar, men det du säger, säger mig ingenting.

Jag behöver betong,

för att kunna bygga en bro oss emellan.

Annars behöver jag ett kvitto,

så att jag kan lämna tillbaka dig till svärmor.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 531 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-30 18:51



Bookmark and Share


  Havanna
Bra,bra.Rolig.
2008-08-17

  Helene Månsson
här gav du mig ett gott skratt men ändå lite allvar. Bokmärkes!
2008-01-21

  Rosen VIP
Roligt skrivet om allvarliga saker!!
2008-01-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kvitto?
Har Du hört talas
om BRASK-LAPP?
Bra att ta till
när det inte går
som man tänkt...
2007-12-30

  Blodros
...haha.. :)
2007-12-30

    Nattviol
läs noga på kvittot, mannen:
ej öppet köp...
(du får pröva med ARN)
.
.
.
.

applåder och några
extra tolkar skickar jag
till dig!!

pusss
2007-12-30

  Lena Krantz
Ha ha, ja så kan det kännas ibland du! Kul skrivelse!
2007-12-30

    Aurora Borealis
Underhållande och bra!
2007-12-30

    Mickey Blue Eyes
Roligt skrivet om en sorglig situation!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver