Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärligt......

ser det ut som att jag bryr mig?
Du kan ha allt.

ÄRLIGT TALAT!

om det är såhär vi ska ha det
så vill jag inte ha nått mer med dig att göra.

NÅGNSIN!

En gång i tiden var jag patetisk nog,
att kalla dig min vän

MEN!

Idag har jag insett ett och annat,
och det är att det vi en gång hade kommer aldrig mer att finnas.

OCH!

Jag finns inte längre i din värld.
och ärligt talat vill inte jag vara en del av den heller.

MEN!

Det är inte så lätt att släppa
en livslång vännskap.

JA!

Du är totalt personlighetsförändrad.
Men jag vill nog inte veta av dig när du är dig själv igen

HELLER!




Fri vers av StompJossan
Läst 714 gånger
Publicerad 2007-12-30 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StompJossan
StompJossan