Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nya året är på väg

Varför sån panik för det
varför så speciellt

Varför måste det vara en dag
ja en DAG med massa krav

Vad gör det om man inte gör något speciellt


Jag har tackat nej till en fest
där sällskapet inte stämmer med min kemi
pga många orsaker
och det är varken strunt eller feghet

Jag var på väg till Skåne
Underbara Skåne
Som finns i mitt hjärta

Men varför åka så långt för en dag

Jag är bjuden på en annan fest
kanske jag går dit
en stund

Men par efter par...
...så jag lär ändå smita
innan nya året infinner sig

Sitter hemma och pussar hundar och katt
och säger Gott Nytt år
(jag anmälde mig som frivillig eftersom jag hade svårt att veta vad jag ville)

Så vad gör det
varför oroar sig andra
vad jag gör
eller inte gör
just för att det är Nyårsafton

Jag är inte ledsen
jag känner ingen panik för det
bara lugn

så snälla
låt mig få ha det som jag vill
det blir som det blir




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 460 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-30 21:27



Bookmark and Share


  aol
så vackert så sant gillas verkligen
2008-05-02

  Havsbris
Precis,
bara du är digsjälv som alltid,
varför skulle ändra det i några
timmar?

Är inuti det måste kännas...
utmärkt skrivit, sanning
i vita öga ;o)
*bokmärker*

Ett riktigt härligt nytt år!
2007-12-31

    Lindizz
väldigt bra skrivet! Gott nytt år till dig.
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen