Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omgiven av främlingar

omgiven av främlingar
bereder jag min måltid
bestående
av deras oförstånd
jag lägger lager
av syra
i deras knän
när de
lägger torkade plastblommor
i fönstren
samtidigt som de sjunger
Fader Vår
tillsammans
med purgatoriekören
jag lägger lager
av syra
vid deras fötter
så att de inte skall skadas
då de bugar sig
för överheten




Fri vers av Pär Mosse
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-05-18 22:56



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
spännande vinklingar
2005-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Pär Mosse