Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1900-TALET

året är 1978
och farsan har surrat fast
en transistorradio vid
cykelstyret
morsan skäms och hennes
rödmålade naglar blänker
i solen

*

året är 1994
och farsan röker commerse
och dricker bira
vi sitter på spiltan
och alla tanter som
ler sina spritleenden
har blont hår och
påminner om farmor
som året innan
skurit av sig pulsådern

men det förändrade ingenting
farsan satt på spiltan och drack bira
för fem år sen också

*

året är 1997
och farsan kastar cykeln
med transistorradion i havet

melodikrysset ljöd ändå i hans drömmar




Fri vers av Battle
Läst 522 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 22:20



Bookmark and Share


    smuts
Åh vad bra. Det känns hopplöst att läsa. Jag gillar slutet.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Battle
Battle