Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
scener flyger in i mitt huvud ibland... som denna...


Ögonblicksbilderna man inte riktigt greppar...



Kära Gud,

varför?

Mvh
Din son i värmen,
Bealzebub

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-12-31 03:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen