Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid din skymnings sjö

I din skymnings sjö
finns den svarta spegling
som visar när du ska dö
som bryter den dörrens försegling

Så gå inte dit
ännu, min vän
det finns respit
dags är det inte än

Men behåll platsen i minne
så du hittar tillbaka
för att när tiden är inne
ej få skymningen försaka

För dagen är kort
och natten lång
och aftonen för dig bort
men ger också chansen en sista gång

att där vid stranden
av din skymnings sjö
se de sista banden
till livet
och sedan fridfullt dö.




Fri vers av Dionysius
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-12-31 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius