Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Särskilt tillägnad mina vänner Akleja,Gawain och Fred.Söderlind

GOTT NYTT ÅR!




Champagne

 

Skålandes denna nyårsnatt

för året som passerat och dagar som gått

Silkesinbäddat i det skrivna ordet

och de mål vi nått

Den lenaste skiraste vänskapsskatt

budskapet som sänds

genom ljusen som tänds

~bara för er~

Niger så ödmjukt med ögon som tåras

Den sanna glädjen spirar i stunden som spåras

Kristallglas ombundna av glänsande sidenrosett

över ett fantastiskt år dit orden oss lett

Där resan gått från urskogens mystiska dalar

till Ölands strand

Rosetten knuten av starkaste vänskapsband

går i den mjukaste av färger

~Champagne~




Fri vers av nettizen
Läst 629 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-31 10:55



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert..Godförsättning på det nya året..
2008-01-01

  Michaela Dutius
En värdig avslutning av mjuka tankar och en stilla förväntan läser jag in i din text.
Gott Nytt År
2008-01-01

  Thommy
Fin avslutningsdikt för 2007. god fortsättning.
2008-01-01

  Lejonhjärtas poesi
Vackert, Gott Nytt År till er alla!
2008-01-01

  glittertindra
vacker om vänskap :)
2007-12-31

  charlotte hedendahl
Ljuvligt vackert!Gott Nytt År
2007-12-31

  Söder
En fin summering och fint avslutande dikt på detta år. Gott Nytt År!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen