Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte åt någon

 

Detta tillstånd kan

jag inte önska åt en

enda människa




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 11:07



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Känner med dig,Ulla! Önskar jag kunde få dig att må bättre!
Kam Charlotte
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP