Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-11-14 Megafon


Med eller utan snopp

Att älska sin egen kropp
Med eller utan snopp
Är inte så lätt som du tror
I samhället där vi bor

Ljud ska va\' lagomt högt, lagomt imponerande och lagomt fínt
Lukt ska va\' påsprutad, konstgjord eller mint
Rörelse är tillåtet i riktning fram, lyft höger, vänster fot
Se dig inte så mycket omkring, lyft bara höger, vänster rot

Gå (riktning fram) lagomt fort... Eller ganska fort
Det ska se ut som du är på väg på uppdrag stort
Väska kan förhindra armpendling -Onödig
Ja, stå, sitt, gå eller... Ta en cigg!

Varning för nederbörd, vind och trädigt sus
Kan medföra felaktig frisyr eller opraktiskt bus
Raka linjer känns enkelt och bra
Det inte huvudet förstår är inget att ha


När livet bjuder upp till dans
Är du någon annanstans
Du går där runt i ring
Utan jazz och utan swing

Du har aldrig mött tyngdlagens paradox
En gång -med hjärnan- försökt dig på strott-fox
Du tror säkert du vet vad livet är
När det hänt du blivit lite kär

Åh, om du vågade följa ditt hjärta mot djup extas
Eller dyka handlöst in i tystnadens oas


Nä, håll in magen o\' se ut som du älskar din kropp!
Ja, med eller utan snopp!
Det är precis så lätt som du tror!
Håll in bajs, mens och snor!
Gör som resten!
Gå på \"festen\"!




Fri vers av Sann
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-31 13:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Därför, min vän, är det dags och rätt att göra uppror.
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar