Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt hjärta bultar så intensivt att det snart kan sprängas... och glöm aldrig hur jag älskar dig .....


Åhh...din röst..ditt uttryck

 

 

 

din röst..din röst

ditt uttryck...ditt uttryck

som kommer laddade med din affektion

liv exploderar till och med

i strängarna av min mottagare

 

Åhh...din röst..ditt uttryck

aftonen stannar...

håller andan

 

Hur tunna kan kablarna som binder två själar samman vara

hur kan de bära alla kärleks karavaner och deras högtider

som reser mellen mig och dig

med alla viskningar av längtan..

 

Hur kan denna sida..

denna mottagare

bära detta jordskalv

denna tusanamni av glädje

darrningar av åtrå

rysningar...

och de viskningar av lysande regn...

som regnar i denna

mest sällsynta afton...




Fri vers av issac.a.m
Läst 639 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-01-01 00:50



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Hur många gånger kan jag inte läsa denna..som beskriver så
smekande kärlekens lov..Underbart/B
2008-01-05

  Nina V A
Ja men du e ju för skön, ett outsinligt fält av intensiv kärleksfärg som böljar och vibrerar!!
2008-01-01

    Nattviol
röster..
jag ryser av välbehag..
styrkan i din dikt
går aldrig att missta sig på!
oerhört kraftfullt!!
2008-01-01

  nettizen
Mycket vackert snidat med orden av en sann ordkonstnär. *applåd*
2008-01-01

    cassandraa
dina ord värmer hjärtat o själen,och tar andan ur mig
så vackert
2008-01-01

  Last Word Spoken
å, dina ord,-dina ord är helt underbara
i unika romanstiska konstelationer!!!
2008-01-01

  Teresia Ridell
Här hettar det, så det bränner genom orden !
Underbart !!
2008-01-01

  Maria Zena Viklund
måste bara kommentera mina kommentarer nej jag menar inte att issac ska älska mig på det sättet eller att jag älskar honom på det sättet......utan att hans ord ständigt sår nya frön i min jord som får min kärlek att växa!
2008-01-01

  Havsbris
;o)

kan jag stjäla marias kommentar?
ahhahha
och kanske Anders med, eftersom
man blir mallös framför dig, dina
ord, menade jag ;o)
bara den kärlek inte delar tårar
av sorg...

vackra ord som sagt, tack!
2008-01-01

  Maria Zena Viklund
älska mig älska mig älska mig!
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m