Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår i sanden

Jag följer dina spår i sanden

Jag går och går

Hoppas på att finna något

Vid spårets slut

Jag hoppas och jag tror

Att någonstans där ute

hitta dig



Vågorna skvalpar mot stranden

Bruset och skummet som bildas

Jag vill vika av från spåret,

Springa ut i vattnet

Men ger jag upp nu



Kommer jag aldrig att hitta dig




Fri vers av InteJag
Läst 477 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-31 18:40



Bookmark and Share


  aol
oj jag hejdar mig du bara grep tag en så längtansfull dikt
2008-01-24

  Havsbris
Underbart...
Blandning av metaforer och
verkligheten?

Vacker bilder du målar
med dina ord...
sorgen och hopp!
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

InteJag