Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter för dig, om du ej kan sova


Vinternattens mörker

Vaggar månen
Till sömns

Trädkronorna sjunger
För stjärnebarn

Mörkret som sänker sig
Dropparna som faller
För de som ej kan sova




Fri vers av InteJag
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 20:09



Bookmark and Share


  aol
du skriverbedövande vackert bravo
2008-01-10

  Havsbris
Du skriver så vacker ;o)

man vill inte sluta läsa,
även om ibland känns
sorgen mellan rader...
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

InteJag