Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåtusenåttakaninerimitthår


Titta
Jag visar mitt hjärta för dig
Rent spontant

Helt jävla superspontant

Nya år och löften puss

Jag borde nog sova suss

Rimma är inte min starka sida

Fuck världen, jag är lycklig

Nu bläddrar vi







Titta
Jag visar mitt hjärta för dig
För det är vad jag vill




Fri vers av Delethee
Läst 610 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-01 03:26



Bookmark and Share


    niedziela
Tycka-om-känslan i maggropen. Fuck-et gör mig ingenting. ;) Fast titeln är mig obegriplig.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Delethee