Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesin i blodet

Så kommer du tilbaka

med genomslagskraft

som knottrar min hud

Som får hela mitt ansikte att le

Du gör mig lycklig

Orden är dina
från början till slut
från första till sista bokstaven

Som spaden som vänds i jorden
vänder upp det nya
friska
och får allt att växa
blir nytt liv igen

Som nyårsraketen
smäller all sin kraft mot himlen
och alla vackra färger

Som
som
så mycket...

DU

ÄR TUFFARE ÄN FLODEN
OCH
STARKARE ÄN VINDEN




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 939 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-01 13:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande skriven !
Mid insikt om hjärta & soul !
Berörande för mitt hjärta

2022-01-05

  wellness tina
tjiit!
klockrent
2008-08-11

  Fånga dagen
Vilken bra dikt om just poesi om hur det känns att skriva rätt och slätt förlösande och starkt som ett stormande hav eller en flammande eld
Bravo
2008-06-18

  * Ammi *
oj, denna har jag misst, så himla bra skrivet!
2008-06-03

  Michaela Dutius
Underbart vacker och hoppfull kärleksdikt!
Och grattis till placeringen!
2008-01-02

  Annika Persson
Blod är starkare än vatten. Blod är hjärta och själ.
Vacker text förresten. M v h Annika Persson
2008-01-02

  Havsbris
visst är den plats,
som mest läsvärda,
platsen för dig och
din poesi!

bravo
och grattis ;o)
kram
2008-01-02

  Havsbris
PS.
det är inte, bara ord,
ska du veta!!

kram ;o)
2008-01-01

  Michaela Dutius
Härligt ljuvlig kärleksglädje speglar denna din text!
Tack att vi fick ta del av den i poesins form.
2008-01-01

  Havsbris
Jag brukar säga/se när
något kommer från själen,
det ryser i huden...
du gjorde det med dina ord,
de känns så levande,
wow och wow igen!

det är ett lyriskt enstående
verk, älskar allt, titeln och
jag bara babblar här, vet inte
vad ska säga...

Gud vad vackert,
att nästan gör ont ...

Du träffar mig direkt
i hjärtat och strax under
huden... om du visst!
hela bild, livet och
fantasin; wow

im out of my mind ;o)
tack för upplevelsen.

bokmärker så klart!!
en favorit!! det tar mig...
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen