Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte, jag ville bara skriva nått Det blev inte bra, men det skiter jag i x)


If I..



If I could cry, I would
If I could screem I would
If I could be a good girl, i would
And if I could love some one like you...

I would\'nt, \'cus I would be so disapointed when you dont loved me back




Fri vers av CaPsyco
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-01 17:34



Bookmark and Share


  rosarandigzebra
fint :) <3
2008-01-04

  Scar
Jo men den här funkar =)
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco