Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dedicated to you

Våra kroppar snirklar sig

in och ut i varandras

armar runt ben runt höfter

läppar mot läppar

mot ljuvlig våthet

och härlig kåthet

våra ordlösa röster

flätas in i varandras.

 Just Dedicated to you




Fri vers av soldis
Läst 516 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-01 20:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så lustfylld poesi om längtans läppar i ordlöst snirklande...ja...
2008-01-07

    RebeccaW
Snyggt! Du har ju lyckats fånga känslan alldeles perfekt!
2008-01-04

    höstlövet
wow! bra skrivet !
2008-01-02

  Jan Linderoth
Hääärligt! Man nästan känner hettan fukten och andlösheten!!!
2008-01-02

    Nattviol
het
hett
HETT!

en tillägnan...
av lust

; ))
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

soldis
soldis