Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalas för dem som blev över

Jag ska ha ett kalaskalas

för alla mina vänner

Ja för alla dem som är lite knas

de som känner som jag känner

 

Nån är deppig, någon ler

Nån är tjock och någon smal

Någon ser det ingen annan ser

en lider helvetiska kval

 

Någon är väl helt normal

Någon var nog narkoman

Men ingen har nåt annat val

Vårt missbruk fört oss samman

 




Övriga genrer av soldis
Läst 489 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-03 21:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så fint skrivet om inbjudan och vänskap som acceperar olikheter
2008-01-07

  Jan Linderoth
Hurrar för dem alla, som går hukade i stormen och ändå klarar att ta sig framåt mot ett diffust, men dock ett mål.
2008-01-03

    Trast
Sann humanism!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

soldis
soldis