Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen efter min man består, men ett nytt år har börjat och man vet aldrig vad det kan föra med sig


Avslut 2007

 

Tillintetgjord av

 sorg med bruten självkänsla

lämnas detta år

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-01 22:14



Bookmark and Share


  J A Nicander
Vacker sorg är alltid smärtsam
du leder dig själv till hoppet genom att omfamna det kommande som det ännu inte visat sig i all sin prakt. Gott nytt år till dig.
2008-01-02

  albertina
tror på dig att du klarar av även detta år. minnena bär man alltid med sig, men någon gång måste man tillåta sig sig att få vara lycklig. kram
2008-01-02

  Yvonne
Vi får hoppas att detta år blir en vändpunkt. Ur sorg föds styrka.
2008-01-02

  SusanneStrömstedt
Se nya tiden an,
smaka med tillförsikt
2008-01-02

  Michaela Dutius
Önskar dig innerligt ett år där såren ärras och där du får nytt levnadsmod.
2008-01-02

  charlotte hedendahl
Hoppas verkligen att detta året blir mycket bättre och ljusare för dig,Ulla!
2008-01-02

  * Ammi *
ja det ligger bakom nu .. snart kommer våren, denna underbara årstid! jag önskar dig allt gott
2008-01-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett nytt år
det gamla
lämnar ännu, spår...
Men jag hoppas
att i det nya Du ser,
en solglimt till eller fler...
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP