Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet e fan. behövde bara skriva något.


Ändlöst

Det snurrar förbi
Ändlöst

Hus, Människor, Bilar och mest ljud
Det finns alltid ett ljud någonstans.

Det rullar i hög hastighet.
Vår, vinter, höst och sommar

Ingen är längre ung men ingen man känner blir nånsin vuxen
Samma glöd i allas ögon. Det som man alltid minns hos personer.

Allt snurrar förbi, fort.

Ändlöst




Fri vers av Daniela Linder
Läst 531 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-01 22:16



Bookmark and Share


    Linton
Härligt diktat om tankar/känslor som gärna smyger sig på så här runt nyår. En strof som verkligen klistrar sig fast är
\"Ingen är längre ung men ingen man känner blir nånsin vuxen\"

visst är det så, iaf tills man tappar kontakten men då blir de plötsligt väldigt gamla när man träffar dem år senare.

... alla dessa ljud ... tänk vilken lyx att ibland få njuta av en absolut tystnad eller iaf en naturlig tystnad ...
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Daniela Linder
Daniela Linder