Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och härmed tackar jag för mig.Tror jag. (bara ett par rader om min rädsla över att någon av mina närmste ska dö...)


Ett ögonblick av evigheten


Allt vara bara en liten tid,
allt är en glimt,
bara ett ögonblick
av evigheten.
Allt är till låns
och allt kommer att dö
och varje minut är ett steg närmare döden.

Men du lever nu,
jag vilar på din arm nu
och din kropp är varm,
ditt hjärta slår
och din andedräkt kittlar min hals.

Du lever nu.




Övriga genrer av karamellen
Läst 528 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-02 11:04



Bookmark and Share


    Tea Alex VIP
Ja och då inser man att det är så mycket man lägger tid och energi på som egentligen inte spelar någon roll, alls. Sorgen är en del av kärleken, tänker jag ibland. Det tycks mig så, iaf. Precis som saknaden.
2010-11-30

    ej medlem längre
Så sant, så är det.
Jag tycker du fångar din oro,
rädsla och dina tankar väl i
några rader här, läsaren förstår.

Första stycket andas oro, rädsla,
andra stycket andas mer
tacksamhet, kärlek, ett tryggt
konstaterande;

Du lever nu.
din kropp är varm,
ditt hjärta slår
2008-09-24

  Nichlas
Du fångar en känsla djupt inom mig och rör mitt inre med dina ord. Du har så otroligt mycket talang.
Jag gläds, gråter och känner med det du skriver.
Keep it up =) Många kramar
2008-07-30

    Mejja
Du fångar det så vackert.
Insikten så stor och varm.

Jag saknar dina ord här på poeter.
Din sida gapar tom.
*kramiz*
2008-04-02

  Jojo
Jag har verkligen saknat att läsa dig här!!!

Detta var mycket vackert skrivet!
2008-01-02

  Rublev
Min vän!
Så gripande och smärtsamt vackra är dina ord.
Ja, kärlek och liv är NU.
Kan endast vara i nuet.
Kallar oss att oförbehållsamt leva här och nu.
Bräckliga och sårbara
men levande!
Och i nuet anar vi evigheten...
Fortsätt att vara modig!
Och fortsätt att skriva!
2008-01-02

  rebecca d
fint beskrivet, fångad: evigheten och nuet
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

karamellen
karamellen

Mina favoriter
ljusa tårar
livsmod