Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man tyckte jag var lite fånig som jämt ville stryka hans skjortor, när han skulle ut på tjänsteresor. Nu när han är död, känner jag en glädje över att jag gjorde det - strök hans skjortor


Jag strök dina skjortor

 

Tänk vad jag
tyckte om
att få
stryka dina skjortor

Du skrattade och
sa att du
kunde
göra det själv

Det visste jag
så väl
men det blev
viktigt för mig
~

Det var ju
mitt hjärta
som stod
och strök
och nu kan
få mig att le
åt minnet

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 14:04



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så mycket kärlek det lyser från dessa rader!
2008-01-02

  * Ammi *
\"det är de små detaljerna som gör det\" ..

och ett sätt att visa sin kärlek!
2008-01-02

  Ezmeralda VIP
Ett fint och kärleksfullt minne.
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP