" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Kärlekens fönster

Du öppnar kärlekens fönster

o Ditt ljus släpps in

ljuset väver vackra mönster

som visar att Du är min

Du vill mitt hjärta smycka

tar så ömt min hand

Jag känner  fullkomlig lycka

vi möts vid kärlekens strand

Den kärlek Du nu ger mig

 läker alla  mina sår

Nu mitt hjärta älskar bara Dig

och kärlekens fönster för evigt

öppen står




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-31 00:18



Bookmark and Share


  issac.a.m
Nu mitt hjärta älskar bara Dig

och kärlekens fönster för evigt

öppen står

Sååå underbart..
2008-01-31

  Mats Henricson
Du är Så Översvallande Uppfylld av Kärlek ! Måste vara Helt Underbart Att Vara Din Älskare ! Förmodligen Skulle Undertecknad
Svimma Av All Himmelsk Kärlek !
Kramar och kyssar
Bokmärker av Kärleksfullhet Till Dig !
2008-01-31

  Yvonne
Mycket vacker kärleksdikt. Applåder!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP