Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min djupaste sömn

I min djupaste sömn

Jag ser dig med den vita klänningen på altaret
Du är finast som vanlig
Men du blänker upp lite extra än vanligt
För vi ska gifta oss

Jag ser också att din mage är rund som en kula
Ja, du är med barn
Du ska bli mamma och jag pappa
Men också Maka ock Make

Vi ska föra ett ny liv till jorden
samtidigt som vi ska hylla vår kärlek genom att gifta oss

Efter ett par år
Kommer ett litet barn springande
Med glittrande ögon
o leende mun

Hon/Han har några
fina rosor
i sin hand
Hon/Han kastar sig
i våran famn
Räcker fram blommorna
o viskar
Jag älskar er
Mamma och Pappa

Detta är vad jag drömmer
I min djupaste sömn




Fri vers av Joacim Engarås
Läst 686 gånger
Publicerad 2005-05-19 17:09



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
*paff*
wow..drömmer killar om såna här grejer..
Fin dikt, kärleksfull dikt.ljust och varmt..
2005-05-19

  Bodil Sandberg VIP
Åhhh - jag blir alldeles tagen - jättefint
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Joacim Engarås