Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

is

dina ögon
liknar blåa
sjöar
bottenlösa
täckta
av tunn is




Fri vers av höstblomma
Läst 609 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-02 18:10



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
Fin.
Ja, det galler att bryta isen med folk...eller lata den vara.

mina egna ogon liknar roda ankdammar, grummelgrunda
tackta av forlatande solglajjer ;-)
2008-01-05

  isabel louise
fint
2008-01-02

    Trast
Enkelt och bra!
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

höstblomma