Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En solig hälsning i januarimörkret.


DU ÄR SOMMAR

du är vacker
du är varm
du är sommar
och jag vet det finns ett lyckligare liv
du är söt
och du har charm
jag vill komma
vara livsbejakande och positiv

men såra mig inte
jag är ömtålig som få
och passar inte det
så får man gå
men akta mitt hjärta
det är alldeles för skört
så mycket där är redan helt förstört

komplimanger som får mig att blomma
måtte hundra blommor blomma varje dag!
vi är inte sjusärdeles fromma
men mitt frälsta hjärta älskar Jesu lag

det är en lycklig natt
det blir en lycklig morgondag
jag tyckte jag log mot livet
och livet log mot mig
det finns en vacker skatt
en vila i ett välbehag
där kommer man undan kivet
allt agg och allt ståhej

LARZ GUSTAFSSON
augusti - september 2000




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-02 18:51



Bookmark and Share


    sussie73
vill dö?
När livet står dig till ära?
Jesu hit och Jesu dit.
Ta dig till akt och gör dig till nära
2008-01-06

  Havsbris
varma känslor
och glada rader,
på något sätt, känns
i huden ;o)

Må det bringa allt
du vill och önskar dig ;o)

Vackra verser, en kanske
hyllning till skönheten,
bra!
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP