Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi förlovade oss på nyårsafton. Den har alltid känts speciell. Hur ska jag klara den utan min älskade, tänkte jag när jag for iväg för att besöka vänner.


Nyårshägern

 

Som vanligt
pratade jag
en stund
för mig själv
medan jag körde

Jag satt i mina
minnen av
de underbara år
vi fick

Förlovningsdagen
gjorde så ont

det skavde och skavde
medan tårarna rann
och jag sa

Kan du inte ge mig
lite tröst - snälla
Om du hör mig
så vet du hur du
kan visa det

Fem minuter senare
stod den där
nyårsaftonshägern




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 18:57



Bookmark and Share


  Yvonne
Nej, men så underbart! Vet ju vad hägern betyder.
2008-01-02

  * Ammi *
det gäller att se dem och kunna tyda dem oxå - tecknen - som betyder så mycket!
2008-01-02

  charlotte hedendahl
Förstår att det gladde dig mycket!
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP