Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just där kan ingen nå mig

 

En doft från havet

möter mig i drömmen

hör eldens mjuka slickande

fingrar plockar på strängar

melodin når min själ

 

En röst med ljuva toner

vacker sång

som varsamt

sjunker in

 

förgyller min sömn...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 871 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-01-02 21:07



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hej jag har läst en del av dina dikter och texter jag blev mycket berörd av dina väl valda vackra ord.
Jag har precis blivit medlem denna vecka och en hel ny värld har öppnats sig för mig.

Du skriver så bra att jag kan se det framför mig i bilder starkt mycket starkt
mvh Anna-Karin
2008-01-30

  Karl-Bo Lundstedt VIP
det låter som en dröm
att bevara heligt...
vackert-drömskt
kb
2008-01-24

  Thommy
Låter fint och den är förmedlad på ett vackert vis.
2008-01-05

  Michaela Dutius
Din dikt för mina tankar till det där härliga ögonblicket just mellan sömn och vaka...mycket vacker
2008-01-04

  Bodil Sandberg VIP
Mellan dröm och verklighet...och där är det ju onekligen en fröjd att befinna sig inemellan!!!Tack för en underbar dikt!!!!
2008-01-04

  J A Nicander
Vilken dröm! :-)
2008-01-03

  stefan.g
Mycket bra skriven!
2008-01-03

  yllot
Vackert..
2008-01-03

  Bjarne Nordbö
Vad att säga, jo alldeles utmärkt.
2008-01-03

  Havsbris
Oj

hur missade jag den?
fy på mig-ooppss ;o9

kanske är det doft
en havsbris? hmmm
;o)

din dröm är inte bara
det, den är allt det
du vill, bara du vill!!

Och melodin i dina
verser, är äkta och
så vackert!

Älskar alla rader, går
inte att plocka dem isär!
Tack

du skulle inte bara vara
mest läsvärda,
men också:
*bokmärker*
2008-01-03

  Thurizas
mm drömvärlden är rätt fantastisk och något vi alla borde vårda mer ömnt=)

friheten i din dröm är underbar!
2008-01-02

  Yvonne
Lyriska och romantiska ord. Tänker på sagans riddare som kommer ridande på sin vita häst och tar mig med till sagans land. Applåd!
2008-01-02

    Tro
Härliga toner....Jag slumrade nästan till =)
Varm o skön text.
Sov Gott!
/ Tro
2008-01-02

  To
Romantik! :)
2008-01-02

  Just Emotions
tjusigt ;)
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du