Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sväva..

ta mig vind
låt oss färdas
vattna själen
saltet jag smörjer
läppar så lena
drömmar av sot
jag glömmer
mitt bröst
söker tröst
hoppet jag spårar
i djupet av slutet





Fri vers av ninna
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 22:43



Bookmark and Share


  Mats Henricson
vackert målat....
2008-01-03

  Markattan
Skönt hoppfullt mot slutet
där hoppet åter går att spåra.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna