Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-11-25


Minns ni när ni älskade?

Minns du vad du såg hos han?
Minns ni vad ni såg hos varann?


Minns ni kärlek, beröring sann?

Minns ni hur ni tog på varann?


Minns ni vad ni tillsammans kan?
Minns ni när ni samarbeta\' med varann?

Minns ni starka känslor, när tårar rann?


Minns ni hur ni tog hand om varann?


Minns ni när ni struntade i andra?


Minns ni när ni älskade varandra?




Fri vers av Sann
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-02 22:43



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Hlet underbart....är helt utan ord...../B
2008-01-04

  R-M
man borde tänka mer efter..vackert
2008-01-03

  Ola Rydberg
ja denna var fin
2008-01-02

    vete
fint skrivet :)
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar