Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-11-27


En konstruerad plats


Strävan efter makt och pengar

Samhällets lilla slav

Lurad från 6 års ålder
Kanske lite tidigare...

Inte hjärntvättad?
-Nä, hjärnproppad.

Lurats iväg från sitt hjärta

Fått en konstruerad plats

En effektiv plats

I galen strävan efter mer makt och mer pengar








Fri vers av Sann
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-01-02 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar