Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
07-12-05 Ja.


-Bara en morot, liksom?


Morot ni fått mig tro jag vill ha...

Morot jag gett allt för att ta, ha , va\'







Fri vers av Sann
Läst 329 gånger
Publicerad 2008-01-02 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sann
Sann

Mina favoriter
Väver trådar