Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missanpassade åsikter

Missanpassad och med oförändliga handlingar som lagrats i tidens rum.
En tid som gick har förstenats och blivig oändlig.
Ett skrik som i tystnaden slog sig fram som en orkan har lagt sig.
En människa ligger på svart nertrampad asfalt.
Krälandes längst gatorna med en blick så tom.
känslor som tynat bort från ett levande hjärta och lämmnat det ensamt kvar.
Grummliga skuggor från denna person slängs mot alla väggar.
kvävda ord försöker sägas.

Men döva öron vill inte lyssna...




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-03 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman