Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek över gränser

när du vill låna min ljusrosa tandborste
kan jag inte låta bli att tänka att

visst kallas det kärlek?




Fri vers av elinli
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-03 03:25



Bookmark and Share


  Cadena
Det låter verkligen så
2008-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Eller bristande hygienanspråk.
2008-01-03

  Michaela Dutius
Visst kallas det kärlek!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli