Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mylla

 

 

Det finns ett klarblått svalkande regn

varur jag faller varje dag
på timglas vis och vackra vändning

om och om

och om
jag fylls
igen

 

 

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 1137 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-01-03 09:03



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej maria- bubamara!

Andas hopp och återkommande bortom tiden. Fina poetiska bilder. Gillar mycket. Hälsar vännen Fredrik
2009-05-28

  Göran P Rödholm
Dikten vänder på perspektivet alldeles i slutet som ett timglas av ord, genom användandet och vändandet av det lilla ordet OM. Skimrande bra.
2008-04-01

  aol
suverän poesi gillas
2008-04-01

  Bjarne Nordbö
Ta mej tusan helt fantastiskt bra. Denna måste märkas.
2008-01-11

  Leif Furstedt
Tanken förs till sökandet, varmt och stillsamt textat.
2008-01-03

  Just Emotions
jättebra skrivet!!!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson