Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flickan jag träffade hade inga syskon att träna på. Hon fick svårt att finna rätt nivå bland andra. Kanske fick hon lida mycket i onödan.....


Mobbad

De andra bara pratar
hela tiden och
ställer frågor
till mig men
bryr sig
ínte om
att
lyssna
på mitt
svar

ska det vara så frågade hon sorgset

Det är som om de
inte ser mig
som om
jag inte
finns
 

jag vill ställa mig mitt bland dem och skrika

Varför ser ni inte mig
när ni ser varandra
Varför ställer ni mig
utanför

Hon slog ner blicken
suckade och tog sin
jacka och sa

hejdå det är väl så här när man är mobbad




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-03 14:58



Bookmark and Share


  To
Ofrivillig ensamhet, utfrysning och andra former av mobbing. Fy bubblan. Tack för att du synlig gör flickan och andra lite i texten.
2008-01-04

  Yvonne
Utsökt formulerad dikt med ett tema som alltjämt är lika aktuellt.
2008-01-03

  Jorska
Mycket välskriven och tänkvärd text.
Innehållet lika aktuellt som alltid...tyvärr.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP