Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom hem

I snödrivan vid vår brevlåda
stod jag
och läste ditt vykort
ett vykort du skickat
från andra sidan jorden
ett vykort du rört vid
skrivit på
med
dina bokstäver
din tarvliga handstil
dina ord
lästa av
mina ögon,
registrerade av
mina känslor och mitt hjärta
slog några gånger extra
i snödrivan vid vår
brevlåda.




Fri vers av Annicka
Läst 612 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-03 16:44



Bookmark and Share


    Pernilla Söderberg
fin är den annicka!
2009-08-03

    vilgot hellros
mycket fint
2008-03-25

  Gunwale VIP
Så mycket mer magi i riktiga kort och brev av papper (än mejl)! Fina kontraster - min brevlåda/andra sidan jorden, snödrivan/ den upplevda värmen, tarvlig handstil/vackra känslor...
2008-01-03

    ej medlem längre
åh.jag blir alldeles varm i hjärtat.
vilken underbart söt dikt.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Annicka
Annicka

Mina favoriter
Snabbtinat i mikron