Jag är på spaning efter den gamla hederliga vänligheten." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är på spaning efter den gamla hederliga vänligheten.


På spaning

Vänliga gester

kanske en nick

ett leende

längesedan

Idag jäktad stress

tomma ögon

ordlös

brådska

- jag letar -




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2008-01-03 20:09



Bookmark and Share


  Yvonne
Håller med föregående talare. Man får leta guldkorn i livet.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP