Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tänkte min älskade sina sista dagar, timmar......
Hans sista stund i livet har sugit sig fast.




Fruset ögonblick

 

Mina ögon

skymda av tårar

Mina öron

vaksamt lyssnande

~

Plötsligt

slutade

min älskade

a n d a s

~

D ä r 

stannade

tiden

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-03 20:32



Bookmark and Share


    Maria Malm
En viktig fråga som jag förstår att man kan fastna i.
2008-01-03

  Annika Persson
Vacker och sorglig därför att den handlar om livet och döden, som en del av livet.

M v h Annika Persson
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP