Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt drömmarnas palats


Urets tickande läte
gör mig oförmögen att tänka
Jag springer ikapp med vinden
för att höra vad den viskar

En explosion av färger
målar bilder på en klar himmel
Fåglarnas kvittrande ljud
kartlägger de kala grenarnas position

Illusioner av ett drömpalats
Förgylld i glittrande nyanser
med kanter av istappsblå
och fönsterramar i djupaste röd
speglas i sanningspegelns glans

Jag lämnar avtryck
i den tjocka leran
som omger mina fötter
och hindrar en ökad fart
från att bryta ut

Solens starka strålar
bildar nya vinklar
och utvidgar mitt synfält

Jag springer i takt med musiken
som skapas av rullande stenar
Jag springer tills benen ger upp
och ber till stjärnorna
om en god natts sömn
   .....




Fri vers av sleepwalking
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-03 21:51



Bookmark and Share


    ....
sagolik och målande text...fint!
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking