Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Min Bästa Vän

Klädd i svart och ylle

har jag idag promenerat i blåsten

snö virvlade runt i spiraler

och du och jag var lyckliga

på vår väg mot ingenstans.

Du finns ständigt vid min sida

vakar och vaktar över mitt liv

med ditt liv som insats

sluter upp tätt intill mig vid varje möte

ständigt tyst, hukar dig ibland

när någon känns för nära.

Du skänker mening åt mitt liv

 




Övriga genrer av soldis
Läst 623 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-03 22:07



Bookmark and Share


    sunnanvind
En sån fin hyllning till din trogne vän! Underbart att läsa o jag vet*...
2008-01-11

    eva m h
Vilken sötnos!!
2008-01-03

  Jan Linderoth
Känner igen vart enda ord. Men var glad att du skrev dem, för du gjorde det så bra!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

soldis
soldis