Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter min mans död känner jag mig som om jag är på en lång resa utan slut.


Resa utan slut

 

Döden

kunde inte

ta min starka

kärlek

 

Döden tog

meningen med

livet

med dagarna

som går

i

ensamhet

Blir det mer

kärlek om

jag lever

fler

dagar

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-03 23:38



Bookmark and Share


  LassO
Du kanske har \"himlen runt hörnet\"?
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP