Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som att ta på sig en mask, att hitta ett ansikte som det går an att möta andra med.


Förställning

 

Ordnade
        anletsdrag
                    lagomutseende
                               balansuppkoppling

dagliga måsten före utgång

 

Forskande
blickar
utan
kommentarer

gör illa

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2008-01-04 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP