Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns människor som inte störs av mina tårar. Det finns de som tycker sorg är naturligt när man mist den man älskar......


Befrielsefront

 

Få vara sig själv

borde vara allas rätt

~ befrielsefront ~




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-04 11:13



Bookmark and Share


    Maria Malm
Sorg och glädje har naturlig plats i livet, borde inte skrämma iväg folk.
2008-01-04

  Cris
Bra bra,,,!

Skönt när man faktiskt Får sörja. Och folk inte tycker det är obekvämt.
** Fint
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP