Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamma mamman har jag skrivit om förut, och hennes dotter, den ensamma flickan är också beskriven. Jag fortsätter den berättelsen.....


Ensamma flickans liv....

 

Ensamma mammans
belägenhet

blev

ensamma flickans
liv

hon

kämpade en ojämn
kamp

och


förstod att inget
var hennes fel

fast

ändå blev
hela hennes liv

fel

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-01-04 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP