Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ansvarar för den ensamma flickans totala undergång. Hon missbrukar inte, hon arbetar och sliter, gör allt för att bli en i gemenskapen. Ändå vill det sig inte. Så vem ska ta på sig ansvaret?




Vem tar ansvar...

 

Nu sitter hon
ensam igen
hon den där

tycker hon sig höra viskningarna säga

Är hon inte
lite knäpp
konstig

tycks de två som småpratar säga

Fast de sa
inte alls så
den ena sa

Hon är jämt så ensam
vi kan väl be henne
sitta med oss

den andra sa

Tänk om hon inte vill
och bara känner
sig tvingad

Flickan fortsatte på
samma sätt och
kanske gör
hon det
än



 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-04 11:46



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ryser , för den kändes igen allt för väl. Välfångat minst sagt.
2008-01-04

    Maria Malm
Så lätt att missuppfatta varandra..
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP