Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagen timme

 

Där på bänken
ett par trasiga lovika vantar
bredvid ett brutet hjärta

röda spår i snön
fram tills sjön

svalor som flög högt
kråkor landade

i middagtimmen




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-04 15:40



Bookmark and Share


  aol
rysigt skrämmande bravo
2008-01-10

    Damm
WOW, spännande oförutsägbart vackert!!
2008-01-06

  Micael Axelsson
Ligger en för mig, litet otäck aning, som skickar kalla kårar utmed min rygg då jag läser detta, som är så vackert formulerat...
2008-01-06

  Michaela Dutius
Upplever en sorgsen ton igenom orden-väl poetat!
2008-01-05

  Havsbris
Klurigt vackert!

som en sorg-sång,
vilken gör en att rysa!

Rader fylla av menning
och tänkvärda bilder
som kan låta oss,
följa olika spår...

-tänkte först på
självmord, hoppas
att det var fel...

Utmärkt!
*bokmärker*
2008-01-04

  © anakreon VIP
Skrämmande uttrycksfullt.
Carl-Erik
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund